Hoppa till textinnehållet

Privat - banktjänster

* Sollån - Lånebelopp är mellan 30 000 kr och 350 000 kr. Räkneexempel: Kreditbelopp 100 000 kr. rak amortering, återbetalningstid 5 år, ränta 3,90% (senaste ränteändring 2022-10-04),aviseringsavgift 0kr, uppläggningsavgift 0 kr ger en effektiv ränta på 3,97%. Totalt belopp att betala: 109 912 kr vilket motsvarar 1 831 kr per månad. Antalet månadsaviseringar är 60 stycken.

Skydda dig mot romansbedrägeri

Ett romansbedrägeri innebär att någon blir lurad både på kärleken och pengarna. Upplägget bygger på att vinna en persons förtroende för att sedan kunna ”slå till” med det faktiska budskapet - i detta fall lägga beslag på den utsattes pengar. Romansbedrägerier drabbar både kvinnor och män i alla åldersgrupper.

två händer håller ett sönderklippt rött pappershjärta mot solen

Rådgivning via telefon, Teams eller här banken?

Vi vill alltid träffa dig som är kund. Boka din rådgivning på den plats som passar dig bäst. Via Teams, telefon eller på plats på ditt bankkontor. Du behöver ha BankID samt Telefonbanken Personlig service för att identifiera dig för Teams- eller telefonmöte. 

personalen från enköpingskontoret står  på en fotbollsplan i en hjärtformation

Många letar efter

Tips och råd

Vad händer om något händer?

Var förberedd om något oförutsett skulle hända. Med en försäkring ökar du tryggheten för dig och din familj. Vi hjälper dig gärna med olika typer av försäkringar. Du vet väl att vi har en av Sveriges bästa hem- och fordonsförsäkringar enligt Konsumenternas!

personal banken

Vad blir kostnaden för ditt lån?