Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
Kontakta oss

Bedragaren tar inte semester! Just nu märker vi en ökad aktivitet av bedrägeriförsök. Kunder har kontaktats via både sms, telefonsamtal samt e-post med olika uppmaningar. Tryck inte på länkar, ring inte upp numret i sms:et, logga aldrig in med BankId på uppmaning från någon annan och lämna inte ut dina koder.  Ta hand om dig och var uppmärksam!

Företag - din företagsbank

bathing children jumping into the water

Bedragaren tar inte semester

Antalet bedrägerier mot företagare ökar, inte minst under sommaren. Bedragarna utnyttjar det faktum att sommarvikarier ofta har sämre koll på rutiner och säkerhet. Som företagare kan bedrägerier få mycket större påverkan eftersom bedragaren som kommer över dina personuppgifter eller din e-legitimation, kan få tillgång till både till din privatekonomi och företagets ekonomi.

Tre barn vilar i en hängmatta ute en sommarkväll

Gör dina vanligaste bankärenden var och när du vill

Du vet väl att du kan göra de vanligaste bankärendena för ditt företag digitalt?

personal banken

Tjänstepension och trygghetsförsäkring

Se till att du som företagare har samma skydd som andra har genom sin anställning. Har du anställda blir du en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda pension och trygghet.

personal på banken

Har du en förmögenhet att förvalta?

Har du 1 miljon kronor eller mer att placera? Då kanske Private Banking i är något för dig. Som Private Bankingkund får du exklusiva förmåner som kapitalförvaltning, ett betal- och kreditkort Mastercard Platinum samt rabatt på juridiska tjänster.

Vilken förening brinner ditt hjärta för?

Tack vare föreningslivet skapas möjlighet till gemenskap och fritid. In och nominera till Sparbankens ungdomsstipendier!

Två glada caféägare utanför sitt café

Starta eget företag?

Att starta eget företag kan kännas både roligt och svårt. Visste du att det finns hjälp att få från Nyföretagarcentrum och Verksamt.se vad gäller registrering och mycket annat. 

Illustration: Mobil med Swish

Varning för swishbedragare

Swish varnar för en ny typ av bedrägeri där bedragare visar en falsk bekräftelsevy vid betalningar. Rekommendationen är att skaffa Swish företagsapp där ni kan se inkomna betalningar i realtid.

a man in a white shirt and grey jacket and an orange tie

“Vi vill fortsätta återinvestera och engagera oss i Enköping i allt ifrån idrotten till andra samhällstryggande aktiviteter.”

Jonas Wåhlstedt, företagschef på Enköpingskontoret berättar i en intervju för God morgon Enköping om vikten av att sprida bankens mångsidighet. Banken har ett stort samhällsengagemang och stöder en rad olika aktiviteter inom det lokala samhället.

Stora företag

Räkna på kostnaden för ett företagslån

Överföring av pengar

Räkna på kostnaden om ni skaffar avbetalning

Hitta rätt

Här hittar du våra företagsrådgivare

Bli kund/Ändra uppgifter

Bli företagskund

Så här blir ditt företag kund i Sparbanken i Enköping

Ändra uppgifter som företagskund

Här kan du som är företagskund hos oss enkelt och smidigt skicka in frågor eller önskemål om förändringar i produkter och tjänster.

Bli föreningskund

Så här blir din förening kund i Sparbanken i Enköping

Ändra uppgifter som föreningsskund

Här kan du som är företagskund hos oss enkelt och smidigt skicka in frågor eller önskemål om förändringar i produkter och tjänster.