Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

På Sparbanken i Enköping finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Här formar du din egen och andras framtid. Vi älskar människor som älskar människor!

Private Banking söker medarbetare

Vill du bli en del av vårt framgångsrika Private Bankinggäng med en fantastisk hög kundnöjdhet? Vi söker dig som vill jobba med bankens mest förmögna privatkunder och likvida företagskunder. Du kommer jobba i ett härligt gäng där det finns mycket energi, initiativtagande och kunnande.

 

Om rollen
Som Private Banker kommer du att arbeta med helhetslösningar utifrån kundens behov, riskbenägenhet och placeringshorisont. Du etablerar och utvecklar långsiktiga relationer med dina kunder, genom proaktiva affärsförslag och kundaktiviteter, allt för att skapa kundnöjdhet och lönsamhet. Du svarar för en finansiell helhetssyn med kvalificerad rådgivning och är kundens kontaktperson till bankens samlade expertis.

 

Om dig
Vi söker dig med drivkraft och vilja att alltid ge det lilla extra och leverera högsta kvalitet till dina kunder. Vi ställer höga krav på ett väl utvecklat affärsmannaskap, ett strukturerat arbetssätt och eget ansvarstagande. Som person är du förtroendeingivande och relationsbyggande. Du har ett starkt intresse för samt goda kunskaper om den finansiella marknaden och har Swedsec-licens.


Vill du veta mer eller har frågor?
Kontakta Private Banking chef Cecilia Eriksson-Sundling på telefon 0171-85 362 eller +46 70-588 53 62

 

Välkommen med din ansökan till hr@sparbankenenkoping.se senast den 4/5 2021.

 

Oss äger ingen

Sparbanken i Enköping är en annorlunda bank. Grundidén är ett långsiktigt samhällsengagemang utan vinstutdelning till enskilda ägare. Istället för aktieägare har vi demokratiskt valda huvudmän som representerar våra insättare. Vinsterna stannar kvar i banken och gör nytta i Enköping, Håbo och Upplands-Bro kommuner där vi finns och där våra kunder lever och verkar.