Hoppa till huvudinnehåll

Nära relationer, långvariga förtroenden

Allt vi byggt upp kommer inifrån – verksamheten, människorna och arbetskulturen. Sparbanken i Enköping stöttar och främjar de som lever och frodas i våra kommuner Håbo, Upplands-Bro och Enköping. Och vi gör det tillsammans, med hjärta och själ. Vi är helt enkelt en annorlunda bank.

Med hjärtat rätt ställe

Vi bryr oss om våra kunder, medarbetare och om banken. Vi bryr oss om dig. Hela vägen från 1835 till idag och imorgon. Vårt framgångsrecept? Vi tror att mycket ligger i gemenskapen på kontoret och engagemanget vi speglar ut till kommunerna. Något vi hoppas att du som söker dig till oss också ser.

 

Daniel Demir, Premiumrådgivare, började sin resa hos oss 2020 när han valde att byta bransch och inriktning. Med förhoppningen om att hitta en arbetsplats med goda karriärmöjligheter sökte han sig till oss, och är än idag väldigt nöjd med sitt val.

 

”Valet var enkelt, jag ville arbeta på en bank eftersom jag brinner för kapitalförvaltning och intresserar mig för fastighetsbranschen. Här får jag påverka våra kunders ekonomi till det bättre och göra dem medvetna om sin ekonomi, något som ger mig en känsla av att bygga värde i människors liv” berättar Daniel.

personal banken

”Sparbanken i Enköping har varit en del av mitt liv sen min pappa tog med mig till banken för första gången. Jag hade med mig min sparbössa och vi skulle öppna mitt första sparkonto. De värderingar banken står för och det samhällsengagemang mot skolor, företag och lokala föreningar som banken har gör mig extra stolt över min arbetsplats – vi gör skillnad på riktigt.” 

Hur vi visar omtanke

Kort och gott, med nöjda medarbetare kommer nöjda kunder. Vi tror verkligen på uttrycket att ”leva som man lär” eftersom det vi bygger på insidan, speglas ut till våra kunder och dig som person. Det är så vi bygger förtroende gentemot oss själva och utåt sett. Ett förtroende vi hoppas speglar av sig på dig som Därför har vi tagit fram fyra värdeord vi lever och andas – relation, engagemang, kompetens och omtanke. REKO kallar vi det.

Emelie poängterar även vikten av att jobba i ett bra team, det leder oss till framgång. Här finns lyhörda kollegor och chefer öppna för förändringar och nya idéer. Uppmuntran till fortsatt utveckling står högt upp på agendan och personalförmånerna putsas alltid till det bättre. Ganska reko, visst? Som anställd hos Sparbanken i Enköping får du bland annat ta del av det här:

 

  • Generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och företagshälsovård
  • Benify – förmånsportal
  • Konstförening och fritidsförening
  • Årliga konferenser
  • Rabatter på banktjänster
  • Alltid frukt och kaffe/te på kontoret

”Så fort man kliver innanför dörrarna på kontoret känner man av arbetsglädjen och det goda arbetsklimatet. Vi uppnår våra värdeord genom god sammanhållning, positivitet, driv, engagemang och ansvarstagande i vårt arbete.”

Emelie Bergström, Affärsutvecklare.

personal banken