Hoppa till textinnehållet

Kort för alla tillfällen

Vi har flera olika kort som du kan välja mellan, såväl bankkort som betal- och kreditkort. När du betalar med ett vanligt bankkort dras pengarna direkt från ditt konto. Med ett betal- och kreditkort betalar du istället i efterhand.

Betal- och kreditkort Mastercard

Få dina köp samlade på en månadsfaktura, dela upp betalningen eller betala hela beloppet på en gång. En kredit på 20.000 kr till 10,95% ränta ger en effektiv ränta på 11,18% (2020-02-05).

Så räknade vi fram den effektiva räntan

Betal- och kreditkort Mastercard

Kortnyheter

Följ din kortbeställning digitalt

Från och med den 17 juli 2020 kan du följa din beställning av Bankkort Mastercard och Bankkort Maestro digitalt i appen eller internetbanken.

Reseförsäkring gällande Covid-19

Vi har samlat information om vad som gäller för reseförsäkringar på alla våra kort.

Nya regler vid betalningar

Den 14 september 2019 uppdaterades betaltjänstlagen som bland annat innebär att kortbetalningar blir ännu säkrare och tryggare. De höjda säkerhetskraven kan påverka dina kortbetalningar inom Europa.

Hur kan vi hjälpa dig?

 • Vilket kort passar dig?

  Bankkort eller betal- och kreditkort? Här hittar du information om alla våra kort. Du kan jämföra kort och ta reda på vilket som passar dig bäst.

  Våra kort
 • Spärra ditt kort

  Om du har blivit av med ditt kort behöver det spärras omedelbart. Ring +46 8 411 10 11 för att spärra ditt kort. Linjen är öppen dygnet runt.

  Spärra ditt kort
 • Använd ditt kort säkert

  Det är säkert att handla med kort. Tänk på det här när du tar ut pengar och handlar med ditt kort.

  Använd ditt kort säkert
 • Blippa vid småköp

  Du som har ett bankkort Mastercard, bankkort Maestro eller ett betal- och kreditkort Mastercard kan godkänna småköp utan att ange din PIN-kod. Du behöver bara blippa ditt kort mot terminalen.

  Blippa med Mastercard
 • Handla med ditt kort på nätet

  Att betala med kort på nätet är enkelt och tryggt. Det innebär flera fördelar som exempelvis försäkringar och möjligheten att reklamera köp.

  Handla med ditt kort på nätet
 • Skaffa ett nytt kort enkelt och smidigt

  Vi har samlat alla uppgifter du behöver för att skaffa ett nytt bankkort eller betal- och kreditkort på en sida. Beställ ett nytt kort - enkelt och smidigt!

  Beställ nytt kort