Kundrådgivare
En kundrådgivare ansvarar för att lyhört och med omtanke möta alla kunders behov av service. En arbetsdag innefattar kundmöten som både är obokade och bokade rådgivningar inom områdena låna, spara, försäkring och vardagsaffären. En stor del är också att lotsa våra kunder i den digitala bankvärlden. Jobbet som kundrådgivare är omväxlande, intensivt och roligt.

Finansiell rådgivare
Som Finansiell rådgivare ansvarar du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk i din egen kundbas. Du arbetar individuellt och aktivt med dina kunder och genomför finansiell rådgivning utifrån en upprättad handlingsplan med kunden. Tillsammans med specialister erbjuder du kompetens och service som kunden gärna betalar för. Du har ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap som du använder för att utveckla din kundbas och proaktivt prospektera nya kunder.
Du möter även företagskunder och hanterar företagsledarens privatekonomi.

Om dig
Du stimuleras av att arbeta kundfokuserat och resultatinriktat där du skickligt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster. Du har en hög servicenivå, egen drivkraft och initiativförmåga. Du arbetar aktivt med att utveckla dina egna kompetenser och delar med dig av din kunskap till kollegor.

Formella krav är Swedsec bolåne- samt rådgivarlicens, försäkringsdistributionsrätt SAK och LIV. Akademisk examen är meriterande.


Varför jobba med mig? – Johan Arktell
Jag brinner för affärer och ge kunder det där lilla extra genom hög tillgänglighet och proaktivitet med kunden i fokus. Med mig som chef kommer din vardag att kännetecknas av frihet under ansvar.

Jag förväntar mig ett stort ansvarstagande både internt och mot kund samt värdesätter en rak och tydlig kommunikation och öppen dialog om hur vi kan utvecklas.

Vill du veta mer?
Om du har frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till Kontorschef Johan Arktell 08-511 854 65 eller 070-308 78 86.

Din ansökan mailar du till senast den 21/2 2020

Varmt välkommen med din ansökan!